Vi tager gerne imod ris og ros, da det er den bedste måde at udvikle sig på - og forhåbentlig blive bedre til det vi gør !

Så skriv endelig hvordan du har oplevet dit forløb hos os,
- uanset om du har været i et individuelt forløb eller på hold, så er vi meget interesseret i din mening.
 
Charlotte // 17.10.16
//

Vi er allesammen individuelle personligheder og det er forskelligt, hvad der skal til for at ændre på et livsstilsmønster, der ikke fungerer. For mig var det en eksistentielt beslutning og et førstehåndsindtryk af Inge, der gjorde forskellen.
Inge er et autentisk menneske. Hendes kropssprog, mimik og den måde hun inddrager familien i sine peptalks er intet andet end motiverende. Jeg har haft det skønt hver gang jeg har været til træning på slankeholdet og jeg har faktisk ikke trænet så konsekvent siden jeg var teenager.
Tak, Inge! Det har været det hele værd.
Jytte Marboe // 24.03.16
Jytmarboe@gmail.com //

Har haft et forløb på 8 uger. Det har været både hårdt, sjovt og dejligt. 😊 Føler mig inspireret og motiveret til at fortsætte på egen hånd. Tak Inge😘
Pia // 09.03.16
//

En gang imellem er det nødvendigt med et spark bagi for at tage sig sammen.
Inge har en dejlig tilgang til det, at ændre livsstil. Det skal stadig være sjovt.
Inge er insisterende på en ikke insisterende måde - og da hun samtidig er et fantastisk menneske kan det kun anbefales at følge et hold.
Ulla // 28.07.15
//

Jeg har gået på et inviduelt forløb.
Inge er god til at komme med forslag til både mad og motion.
Hun er forstående for at det hele skal kunne hænge sammen tidsmæssigt.
Kan varmt anbefale Inge πŸ‘
Anette Stein // 28.07.15
stein@dbmail.dk //

Jeg har været så heldig, at få lov til, at være med på 2 hold hos Inge. Jeg startede i efteråret 14 og sluttede i foråret 15 og har formået at tabe ca. 30 kg i den periode.
Det har været hårdt, men Inge har gjort det en del sjovere.
Inge er et fantastisk menneske, der forstår at motivere, guide, støtte, og være der for èn, når man synes det er allermest svært.
Inge formår ligeledes, at variere træningen, så det hvergang er noget nyt og sørger også altid for, at der er plads til mange gode grin, selvom hun svinger pisken :-)
Sidse Antonisen // 27.07.15
sidse.antonisen@gmail.com //

Har haft et super forløb, med masser af opbakning og vejledning. Tabte mig 15 kg på 4 måneder, og følte mig godt rustet til at "klare" mig selv. Jeg kan kun anbefale Inge, hvis du vil gøre noget helt fantastisk godt for dig selv.
Fun4life v/ Inge Lymark, Ågårdsvej 2, 4653 Karise, Telefon 2628 8668 E-post; Fun4life@lymark.dk, cvr.nr. 37490040
Lav din egen hjemmeside med mono.net